Målerifirma i Katrineholm

Målare i Katrineholm. Vi hjälper dig tvätta, spackla, slipa och måla.

Sörmlands Måleri AB är en familjeägd målerifirma i Katrineholm. Våra målare är kompetenta med över 10 års erfarenhet. Fyll i formuläret nedan för att få en offert inom 24 timmar.
Få en offert inom 24 timmar

Målerifirma i Katrineholm

Vi är experter på måleri och tapetsering, och vi kan hjälpa dig med allt från små renoveringar till stora projekt. Bilderna nedan är från våra tidigare projekt.

”Väldigt bra bemötande och service. Fint blev det också”

Janne L

De gjorde halva villan invändigt och blev mållösa av resultatet!”

Marianne K

”Vilka killar, noggranna och trevliga”

Björn

Våra måleritjänster

Vi målar om ditt tak med högsta kvalitet. Vi använder oss av moderna färger och tekniker för att ge ditt tak ett vackert och hållbart utseende. Vi tar hand om hela processen, från rengöring till målning.

Vi renoverar och målar om din putsfasad. Vi tar bort lös puts och reparerar eventuella skador. Därefter målar vi om fasaden med en ny färg som är anpassad till din putstyp.

Vi målar om din träfasad med högsta kvalitet. Vi använder oss av moderna färger och tekniker för att ge din fasad ett vackert och hållbart utseende. Vi tar hand om hela processen, från ytbehandling till slutmålning.

Vi tvättar din fasad och tak för att få bort smuts, alger och mossa. Vi använder oss av moderna metoder och produkter för att ge din fasad och tak ett rent och fräscht utseende. ​

Vi utför allt inom måleri och tapetsering för kontor och industrilokaler. Vi har lång erfarenhet av att måla om stora ytor och vi kan hjälpa dig att skapa en trivsam och funktionell arbetsmiljö.

Vi hjälper dig att måla om din villa eller lägenhet, både invändigt och utvändigt. Vi har lång erfarenhet av att måla om bostäder och vi kan hjälpa dig med allt från små renoveringar till stora projekt.

Vi applicerar slamfärg på din fasad eller vägg. Vi har lång erfarenhet av att applicera slamfärg och vi kan hjälpa dig att skapa en unik och personlig stil. Vi förlänger livslängden och levererar samtidigt ett snabbt och fint resultat. ​

Vad kostar en målare?

Varje projekt är unikt, och därför erbjuder Sörmlands Måleri AB en kostnadsfri offert som är anpassad efter dina specifika behov. För att få en exakt prisuppgift, kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert.

Vanliga frågor

Sörmlands Måleri AB erbjuder en bred palett av måleritjänster, inklusive inomhus- och utomhusmålning, tapetsering, och andra specialiserade måleritjänster. Vi anpassar våra tjänster för att möta de specifika behoven hos varje kund, oavsett om det gäller privata hem eller kommersiella projekt.

 

När du kontaktar Sörmlands Måleri för en offert, återkommer vi inom 24 timmar. När du godkänner offerten, planerar vi projektet och påbörjar arbetet, med kontinuerlig kommunikation och uppföljning för att säkerställa att allt går enligt plan.

 

Vi rekommenderar att du kontaktar oss direkt för detaljerad information om våra miljöåtaganden och praxis.

Tidsramen för ett måleriprojekt varierar beroende på projektets storlek. Vi strävar efter att arbeta effektivt samtidigt som vi upprätthåller högsta kvalitetsstandard. För en mer exakt tidsuppskattning, kontakta oss med detaljer om ditt specifika projekt.

 

Vi på Sörmlands Måleri vill att du ska vara nöjd med ditt projekt. Därför har vi en nöjdkundsgaranti som gäller alla våra projekt. Garantin innebär att du kan få jobbet omgjort om du inte är nöjd med resultatet.

 

Med vår noggrannhet och kunskap inom alla våra tjänster kan vi garantera ett toppresultat. Vi är ett informativt företag som lyssnar på våra kunder för att uppfylla deras drömmar.

 

Målerifirma i Katrineholm

Målare i Katrineholm? Vi hjälper dig tvätta, spackla, slipa och måla.​

Få en offert inom 24 timmar