Takmålning

Vi målar om ditt tak med högsta kvalitet. Vi använder oss av moderna färger och tekniker för att ge ditt tak ett vackert och hållbart utseende. Vi tar hand om hela processen, från rengöring till målning.

Träfasad

Vi målar om din träfasad med högsta kvalitet. Vi använder oss av moderna färger och tekniker för att ge din fasad ett vackert och hållbart utseende. Vi tar hand om hela processen, från ytbehandling till slutmålning.

Putsfasad

Vi renoverar och målar om din putsfasad. Vi tar bort lös puts och reparerar eventuella skador. Därefter målar vi om fasaden med en ny färg som är anpassad till din putstyp.

Villa & Lägenhet

Vi hjälper dig att måla om din villa eller lägenhet, både invändigt och utvändigt. Vi har lång erfarenhet av att måla om bostäder och vi kan hjälpa dig med allt från små renoveringar till stora projekt.

Kontor & Industri

Vi utför allt inom måleri och tapetsering för kontor och industrilokaler. Vi har lång erfarenhet av att måla om stora ytor och vi kan hjälpa dig att skapa en trivsam och funktionell arbetsmiljö.

Fasad & taktvätt

Vi tvättar din fasad och tak för att få bort smuts, alger och mossa. Vi använder oss av moderna metoder och produkter för att ge din fasad och tak ett rent och fräscht utseende.

Slamfärga

Vi applicerar slamfärg på din fasad eller vägg. Vi har lång erfarenhet av att applicera slamfärg och vi kan hjälpa dig att skapa en unik och personlig stil. Vi förlänger livslängden och levererar samtidigt ett snabbt och fint resultat.